Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile de tournesol
- 4 cuisses de poulet
- 300 g d'eau
- 3 tomates, coupées en quatre
- 60 g de concentré de tomate
- ½ piment frais, épépiné
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de fond de veau
- 1 bouquet garni
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de beurre de cacahuète
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2566 kJ / 614 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Carbohydrates
- 18.5 g
- Fat
- 38.8 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet tikka masala
35 Min
Poulet tandoori
45min
Thieboudienne de poisson
50min
Mafé au poisson
1h 5min
Poulet yassa
12sa
Curry de poulet du Mozambique
45min
Chicken korma
50min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Riz frit au curry et aux crevettes
50min
Cochinita pibil
3 Std. 45 Min
Riz gluant au lait de coco
8h 45 min.
Poulet piment-cacahuète
45min