Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de lait
- 20 g de lait en poudre
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de sirop d'agave
- 3 jaunes d'œufs
- 3 bouquets d'estragon frais
- Nutrition
- per 2 bocal
- Calories
- 6968 kJ / 1667 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 113 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Tartelette aux asperges
14 Std.
Bouchées de poisson amok, sauce coco
50 min
Ananas au sirop de coriandre
2 Std. 45 Min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1 godz. 5 min
Sorbet à l'orange
12 Std.
Menu prêt à l'avance - Sorbet à la mangue et à la pêche et amaretti
2 godz. 35 min
Sorbet au citron et au limoncello
4 godz. 10 min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 Std.
Sorbet mangue-Passion
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Granité citron vert et thym
3h 10min