Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de lait
- 20 g de lait en poudre
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de sirop d'agave
- 3 jaunes d'œufs
- 3 bouquets d'estragon frais
- Nutrition
- per 2 bocal
- Calories
- 6968 kJ / 1667 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 113 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet citron vert
12 Std.
Sorbet pomme verte et calvados
12 Std.
Sorbet à l'orange
12 Std.
Glace à la pistache
12 Std.
Glace au café
12 Std.
Glace au gingembre
12 Std.
Glace chocolat-cannelle
12 Std.
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Menu prêt à l'avance - Sorbet à la mangue et à la pêche et amaretti
2 Std. 35 Min
Sorbet miel, raisins et thym
24 Std. 30 Min
Glace anisée à la badiane
4h 20min