Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de lait
- 20 g de lait en poudre
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de sirop d'agave
- 3 jaunes d'œufs
- 3 bouquets d'estragon frais
- Nutrition
- per 2 bocal
- Calories
- 6968 kJ / 1667 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 113 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet à l'orange
12 Std.
Glace au gingembre
12 Std.
Sabayon au vouvray
15 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12 Std.
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
No ratings
Œufs ananas - Christophe Aribert
No ratings
Sorbet poire avec morceaux
12 Std.
Crème glacée au pain d'épices
24h
Glace banoffee
10 Min
Glace au fenouil
12 Std.
Couscous à la fleur d'oranger et aux fruits secs
25 min