Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2097 kJ / 498 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 78.8 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4 Std. 45 Min
Guirlande givrée à la mirabelle
2 Std.
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Escargots aux figues confites
7 Std. 50 Min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Pâtes de fruit à la fraise
2 godz. 35 min
Sorbet au cassis
10min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Gelée de raisin
6 Std.
Tartelettes amandines aux figues
1 Std. 30 Min