Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2097 kJ / 498 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 78.8 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Glace à l'abricot
6h 15 min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2h 30min
Chutney aux raisins
25 Min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Sorbet miel, raisins et thym
24h 30min
Bar farci à l'oseille
1h 10 phút