Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 16 belles fraises, détaillées en dés (190-200 g au total)
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide entière
- 10 g de beurre doux
- 150 g de rhubarbe, détaillée en dés
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 40 coques de macaron roses maison (disponible dans la collection "Dîner St Valentin")
- Nutrition
- per 10 g
- Calories
- 180.9 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 4.4 g
- Fat
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Macarons au chocolat
24h
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Macarons fraise-amaretto
24h
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Macarons glacés mangue-orange
6 Std. 5 Min
Macarons au café
24h
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 godz. 30 min
Macarons chocolat-framboise
27u. 45min
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min