Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Icing
- 250 g granulated sugar
- 50 g double cream
- 180 g white chocolate, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, soft
- 100 g mascarpone
Cake
- plain flour, for flouring
- 340 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 340 g caster sugar
- 6 medium eggs
- 20 g whole milk
- 340 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp natural vanilla extract
Whipped Cream and Decoration
- 300 g double cream
- 50 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 500 g mixed fresh fruit, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2564.6 kJ / 612.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 431.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Lemonade
5min
Crocodile Cupcake Cake
2h
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Stracciatella Drinking Yoghurt
12 godz.
Bear Face Cake
1h 50 min.
Fruit Ice Cream
5min
Caramel Doughnuts
4h
Chocolate Stale Bread Muffins
1h 15min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min