Geräte und Zubehör
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portie
Zutaten
Vegan Burgerbroodjes
-
sojamelk190 g
-
suiker20 g
-
gedroogde gist10 g
-
bloem250 g
-
zout10 g
-
veganistische margarine koud15 g
Burgers
-
zwarte bonen, gehele, uit blik uitgelekt440 g
-
kikkererwtenbloem30 g
-
gemalen lijnzaad1 el
-
peterselie, vers1 takje
-
koriander, vers1 takje
-
citroensap, vers geperst25 g
-
zeezout1 tl
Rode Bosbessensaus
-
verse bosbessen rode150 g
-
suiker75 g
-
water25 g
-
citroensap1 tl
-
zout1 snuifje
-
sojamelk1 el
-
sesamzaad1 el
-
olijfolie1 tl
Montage
-
ketchup1 el
-
salade bladeren50 - 80 g
-
tomaat gesneden80 g
-
gepekelde augurk50 - 80 g
-
vegan kaas plakjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1928.6 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
2418.8 kJ /
578.1 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
13.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
107.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dirty Burgers
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Ninguna valoración
Pindakaas Crackers
35min
Tumis Buncis
Ninguna valoración
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Shakshuka
50min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Ninguna valoración
Cashew schenkroom
Ninguna valoración
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Zalm met waterkerskorst
Ninguna valoración
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Miso Udon Noedels
20min