Geräte und Zubehör
Chicago deep dish-pizza
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porties
Zutaten
Taart
-
bloem, type 00240 g
-
water120 g
-
1 tl gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten30 gram
-
zout½ tl
Vulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
mozzarella hard, in stukken gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden40 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
suiker½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
paprika, zoet1 theelepel
-
salami pepperoni, in dunne plakjes80 g
-
bloem om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1594.5 mg
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
3017.5 kJ /
721.2 kcal
Fett
40.1 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
55.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen