Geräte und Zubehör
Rijstschotel met appelen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 portie
Zutaten
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optional) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optional) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optional)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
91.9 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
1556.6 kJ /
372 kcal
Fett
18.4 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Pindakaas Crackers
35 Min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Crème pâtissière
15 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Pistache Crème Brûlée
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.