Geräte und Zubehör
Mexicaanse limoensoep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
rode uien65 g
-
gele paprika zaadjes verwijderd, in stukken65 g
-
verse güero peper ontpit (± 1 peper)35 g
-
olijfolie35 g
-
water1000 g
-
grof zout2 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in middelgrote stukken300 g
-
limoensap115 g
-
tomaten in kwarten250 g
-
citroensap5 g
-
maïstortilla's in julienne en gefrituurd
-
limoen in dunne plakjes
-
verse koriander om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
525 kJ /
125 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Venkelsapje
10 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.