Geräte und Zubehör
Roerbak met aubergines en kofu
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1857.8 kJ /
444 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Salade van Kool en Wortel met Feta
Keine Bewertungen