Geräte und Zubehör
Rode bietensalade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
rauwe rode bieten geschild, in vieren gesneden400 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
uien20 g
-
groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden1
-
2 - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, naar smaakverse koriander alleen de blaadjes, naar smaak2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie2 el
-
citroensap10 - 20 g
-
zout aanpassen aan smaak¼ tl
-
gemalen zwarte peper (optional) aanpassen aan smaak1 snuifje
-
suiker (optional) aanpassen aan smaak1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
350 kJ /
84 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Ratatouille
40 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Garnituur van courgette
30 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Koolsla
10 Min