Geräte und Zubehör
Romige vegan broccoli en kaas soep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
wit brood dik, in blokjes (2 cm)3 sneetjes
-
broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)1
-
teentjes knoflook volgens smaak3 - 5
-
ui in vier gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
wortel in stukken (3 cm)90 g
-
aardappel geschild, in blokjes (3 cm)200 g
-
water1100 g
-
voedingsgist vlokken40 g
-
gemengde kruiden, gedroogd¾ tl
-
paprikapoeder¾ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
geraspte vegan kaas (optional) om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1032 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1629 kJ /
390 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Broccolisoep
15 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Groentensoep
35 Min