Geräte und Zubehör
Eenvoudige appeltaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
828 kJ /
198 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35 Min
Appeltaart
1 Std.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Appelcake
1 Std.
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min