Geräte und Zubehör
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse jalapeñopeper in stukken (2 cm)1
-
rode uien geschild, in vieren120 g
-
lente-uien in lengtes (2 cm)30 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander in stukken (± 3 cm)20 g
-
lente-uien in stukken (± 3 cm)20 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten30 g
-
limoensap30 g
-
50 g sinaasappelsappompelmoessap50 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
gemalen cayennepeper1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 ½ tl
-
800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukkenverse zalmfilet met of zonder vel, in 4 stukken800 g
-
kerstomaten500 g
-
tomatenpuree60 g
-
limoensap vers geperst35 g
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
avocado1
-
limoen in partjes1
-
verse korianderbladeren10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1040.6 mg
Eiweiß
45.6 g
Brennwert
2980.7 kJ /
712.4 kcal
Fett
49.9 g
Ballaststoffe
10.7 g
gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vis
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalmtartaar
10 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Zalm met venkel
40 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min