Geräte und Zubehör
Pulled pork burgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden800 g
-
uien gehalveerd en dan in plakjes gesneden110 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
water225 g
-
appelazijn170 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
barbecuesaus en iets meer om op te dienen510 g
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
groene slabladeren om op te dienen
-
hamburger broodjes6
-
rode ui gehalveerd en dan in plakjes gesneden
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
847 mg
Eiweiß
27 g
Brennwert
1807 kJ /
432 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pad Thai
45 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Margarita
10 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Karamel varkensvlees
45 Min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Speculoospasta
10 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min