Geräte und Zubehör
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
2197 kJ /
525 kcal
Fett
34 g
Ballaststoffe
2.9 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zal(m)ig lekker
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Worstmummies
Keine Bewertungen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min