Geräte und Zubehör
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7 g
Brennwert
1039 kJ /
248 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Havertaart
Keine Bewertungen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Azteca taart
1 Std.