Geräte und Zubehör
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
pastinaak (ongeveer 300 g), heel, geschild3
-
sjalotten in de lengte doormidden gesneden350 g
-
olie om te bakken150 - 200 g
-
90 - 100 g portoMadeira-wijn90 - 100 g
-
abrikozenjam zie tip80 g
-
zout een beetje meer voor de smaak1 ¼ theelepel
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)300 g
-
melk350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
rib-eye steaks ongeveer 600 g2
-
zwarte peper, gemalen
-
olie1 el
-
teentjes knoflook plat geduwd3
-
rozemarijn, vers1 takje
-
tijm, verse1 takje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
21 g
Brennwert
1806 kJ /
431 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
7 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min