Geräte und Zubehör
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Garnituren
-
gambero rosso reuzegarnalen8
-
wortel100 g
-
koolrabi100 g
-
pompoen100 g
-
water1700 g
Pompoensoep
-
olijfolie30 g
-
gember, vers in stukken30 g
-
wortelen in stukken van 2-3 cm70 g
-
uien gehalveerd2
-
butternut pompoen in stukken van 2-3 cm800 g
-
knoflookteentjes2
-
vers citroengras gekneusd5 stengels
-
water700 g
-
chilipeper¾
-
laurierbladeren2
-
kaffir limoenbladeren diepvries of gedroogd4
-
komijn, gemalen¼ tl
-
vadouvan½ tl
-
currypoeder¼ tl
-
Tom Kha Kai pasta1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
limoensap1 el
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
Kerrieschuim
-
water175 g
-
kokosmelk30 g
-
magere melk50 g
-
kippenfond50 g
-
Tom Kha Kai pasta¼ el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld¼
-
zout1 snuifje
-
lecithine poeder¾ tl
Afwerking
-
olie1 el
-
limoenzeste1 tl
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
komkommer in brunoise100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
523.5 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1586.3 kJ /
379.1 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
10.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
59.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Hap en Tap
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Pompoensoep met room
35 Min