Geräte und Zubehör
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
706 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1379 kJ /
330 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Dagelijks en creatief
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min