Geräte und Zubehör
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 porties
Zutaten
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)20 g
-
60 g sinaasappelmarmelade, plus 1 el citroensapmarmelade van sinaasappels uit Sevilla60 g
-
verse tijm (blaadjes)1 snuifje
-
olijfolie20 g
-
20 g sherryazijnbalsamicoazijn20 g
-
porto50 g
-
water550 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)2
-
bloemige aardappel geschild, in kleine stukken (1 cm)350 g
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
boter30 g
-
melk120 g
-
vers gemalen zwarte peper pas aan naar smaak¼ tl
-
verse sperziebonen in stukken (2 cm) indien nodig120 - 150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
43 g
Brennwert
3136 kJ /
750 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min