Geräte und Zubehör
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas20 g
-
selderstengels30 g
-
ui in stukken50 g
-
wortel geschild en in stukken (2 cm)30 g
-
1 tl gedroogde salie bladeren, gewassen en gedroogdsalie, vers gewassen en gedroogd2 bladeren
-
extra vergine olijfolie30 g
-
bloemkool in roosjes250 g
-
romanesco broccoli in roosjes250 g
-
pompoen vlees in stukken (1 cm)250 g
-
water1000 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta100 g
-
fijn zout (optional)1 snuifje
-
peterselie gehakt1 el
-
extra vergine olijfolie
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
639 kJ /
153 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
4.5 g
Kohlenhydrate
17.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min