Kompatible Versionen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Eiweiß
- 21.2 g
- Kohlenhydrate
- 80.7 g
- Fett
- 19.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.8 g
- Ballaststoffe
- 16.7 g
- Natrium
- 1645.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zalm met venkel
40 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Brak ocen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Rabarber en gember gin fizz
336h 10 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Brak ocen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min