Geräte und Zubehör
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portie
Zutaten
-
koriander, vers (bladeren en deel van de stengel)2 - 3 takjes
-
witte kool in stukken van 5 cm200 g
-
wortel in stukjes van 2 cm80 g
-
appel (alle soorten) geschild en ontpit, in stukjes80 g
-
lente-ui50 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
mayonaise50 g
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld (gedroogd met keukenpapier)250 g
-
spek, gezouten en gerookt, gesneden150 g
-
stokbrood lang (ongeveer 60 cm)1
-
sriracha saus1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1312.2 mg
Eiweiß
22.7 g
Brennwert
2421 kJ /
578 kcal
Fett
32.5 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Quick & Healthy Lunch
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Paëlla
50 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Koninginnenhapje
55 Min