Geräte und Zubehör
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
1525 kJ /
364 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Brak ocen
Haver horchata
Brak ocen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Roggebrood
Brak ocen
Brusselse Wafels
1 godz.