Geräte und Zubehör
Pesto en zongedroogde tomatencake
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
10 porties
Zutaten
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Fett
20.1 g
Ballaststoffe
1.6 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Picknick
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Basilicumpesto
10 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min