Geräte und Zubehör
Couscous van zeebarbeel met paprika
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
rode paprika in grote stukken450 g
-
gele paprika in grote stukken280 g
-
groene paprika in grote stukken220 g
-
½ visbouillon blokje (0,5 l), opgelost in 250 g watervloeibare visbouillon250 g
-
citroen enkel het sap1
-
couscous300 g
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
water350 g
-
zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)600 g
-
koriander gehakt15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
35 g
Brennwert
2439 kJ /
583 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
75 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Lekkers uit Marokko
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Avocadosap met dadels
5 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min