Geräte und Zubehör
Vissticks met tomatensaus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optional)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
26.16 g
Brennwert
1321 kJ /
316 kcal
Fett
10.44 g
Ballaststoffe
2.06 g
Kohlenhydrate
26.43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Žádné hodnocení
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2hod.
Driedubbele chocoladetaart
2hod. 30min.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1hod. 35min.
Citroenslush met champagne
10min.
Hot dogs
35min.
Buikmannetjes
1hod. 30min.
Rundsburgers met kaasvulling
40min.
Yoghurtijs met mango
12hod.