Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 230 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g dark chocolate, broken into pieces
- 200 g caster sugar
- 120 g natural yoghurt
- 80 g full cream milk
- 3 eggs
- 1 tsp vanilla bean paste
- 70 g potato flour
- 1 pinch salt
- 2 tsp baking powder
- 2 pears, (approx. 250 g), peeled and cut into slices (1 cm)
- 2 tbsp cocoa powder
- 2 tbsp icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393.4 kJ / 331.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 104.3 mg
Alternatieve recepten
Almond and pear tart
40min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Apple cake
1h
Marble cake
2h
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Apricot Danish slice
40min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20 min
Apple tea cakes
1h 10min
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min