Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 90 g azeite
- 130 g pimento vermelho assado
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha
- 240 g batata (de casca vermelha p/ fritar), cortada em pedaços pequenos
- 3 - 5 filamentos de açafrão
- 250 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Harissa
- 30 g sementes de cominhos
- 20 g sementes de coentros
- 150 g pimento vermelho assado
- 2 malaguetas vermelhas s/ sementes
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
Estufado
- 2 c. chá de sementes de funcho
- 2 c. chá de sementes de coentros
- 2 c. chá de sementes de cominhos
- 1 dente de alho
- 1 malagueta vermelha
- 110 g cebola cortada em pedaços
- 140 g talo de aipo cortado em pedaços
- 2 - 3 filamentos de açafrão
- 50 g azeite
- 1 pitada de flor de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 360 g tomate em pedaços
- 200 g bolbo de aipo cortado em lâminas
- 10 g coentros, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 400 g lombo de peixe de textura firme, cortado em pedaços de 5 cm
- 250 g mexilhão fresco e limpo
- 1 limão, só o sumo
- Pão torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2074.2 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1043.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com coelho
55 Min
Salada russa de bacalhau
55 Min
Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca
3 Std. 40 Min
Peru de Natal Recheado
19h
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 Min
Peixe à Portuguesa
6 Std. 45 Min
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45 Min
Roupa velha
25 Min
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1 godz. 20 min
Moqueca de peixe e farofa
50 Min
Vitela guisada com massa
9 godz. 20 min