Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de mozzarella fresca (1 bola escurrida y en trozos)
-
250
g de tomates (en cuartos y sin semillas)
of 250 g de tomate troceado en conserva escurridos - 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
Montaje y horneado
- 200 g de queso emmental rallado
- 75 g de pepperoni en lonchas
- 50 g de champiñones laminados
- 50 g de pimiento verde cortado en aros
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1809 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 17.85 g
- Koolhydraten
- 38.49 g
- Vetten
- 23.06 g
- Vezels
- 2.63 g
Alternatieve recepten
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza genovesa de cebolla
1h
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min
Perrukis calientes
1h 40 min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza caprichosa
2ωρ. 40 λεπτ.
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40 min
Bagels con salmón ahumado y rúcula
2h
Calzone con pimientos y chorizo
2h
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Panes de matcha al vapor
25min