Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 700 g de agua
- 1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)
- 1 berenjena (aprox. 350-400 g)
- 1 longaniza fresca (aprox. 180-200 g)
Montaje y horneado
- 200 g de lomos de bacalao desalado, en trozos
- 15 - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3150 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 30.35 g
- Koolhydraten
- 79.58 g
- Vetten
- 34.86 g
- Vezels
- 7.22 g
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Panellets
10óra 30p
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Coca de Llavaneres
1 Std.
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min
Tortilla de alcachofas
30 Min
Coca de llardons d'Olot
1 Std. 30 Min
Coca de vidre con almendra
2 Std. 15 Min
Carquinyolis
2h 40 min
Coca de Sant Joan
1 Std.
Esqueixada de bacalao
15min
Coca de vidre con almendra
2h