![Matjesaufstrich mit Roter Bete Matjesaufstrich mit Roter Bete](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B7098915-DDB8-48D0-9544-80D0FF228F92/Derivates/C3410903-1C46-4658-99BD-DFC5BCE25F7F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Apfel, rotschalig, geachtelt
- 150 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 1 Zwiebel (75 g), halbiert
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Quark
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 400 - 500 g Matjesfilets, gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 313 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Eier-Puten-Aufstrich
20 Min
Wintersalat
10 Min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Matjes-Katersalat
55 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.