Matjesaufstrich mit Roter Bete
TM6 TM5

Matjesaufstrich mit Roter Bete

4.1 (121 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Apfel, rotschalig, geachtelt
  • 150 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
  • 1 Zwiebel (75 g), halbiert
  • 20 g Zitronensaft
  • 100 g Saure Sahne
  • 150 g Quark
  • ¼ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 3 Stängel Dill, abgezupft
  • 400 - 500 g Matjesfilets, gewürfelt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
313 kJ / 75 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
5 g
Vezels
0.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten