Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Apfel, rotschalig, geachtelt
- 150 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 1 Zwiebel (75 g), halbiert
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Quark
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 400 - 500 g Matjesfilets, gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 313 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügellebercreme
5hod. 30min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Matjes-Katersalat
55min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Makrelen-Tapenade
10min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Roter Frischkäse
5min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Fleischsalat
10min