Risoto de abóbora e Roquefort

Risoto de abóbora e Roquefort

2.0 3 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    40 g
Molho de roquefort
  • leite
    50 g
  • queijo Roquefort cortado em pedaços
    200 g
  • gema de ovo
    1
Risoto de abóbora
  • azeite
    60 g
  • abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    300 g
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • alecrim seco, moído
    1 c. chá de
  • arroz carnaroli cozedura 17 minutos
    320 g
  • vinho branco
    100 g
  • água
    700 g
  • manteiga s/ sal fria, cortada em pedaços
    30 g
  • alecrim (optioneel)
    1 pé de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1871.7 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 2113 kJ / 505 kcal
Vetten 27.1 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 47.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...