Apparaten en Accessoires
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Voorbereiding 30min
Totaal 11u.
8 portie
Ingrediënten
Kokosijs
-
suiker150 g
-
kokos, geraspt, ongezoet2 el
-
kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)800 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
rum (optioneel) aanpassen aan smaak1 - 2 el
-
gemberpasta (optioneel)½ tl
Gemberkoekjes
-
suiker20 g
-
80 g zuivelvrij broodbeleg, in blokjes gesnedenroomkaas in blokjes gesneden80 g
-
donkerbruine suiker110 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
bloem110 g
-
bakpoeder¾ tl
-
zout⅛ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
kaneel, gemalen¾ tl
-
nootmuskaat, gemalen⅛ tl
Ananassaus
-
200 g ananas schijf, uit blik, in stukken gesneden (2-3 cm)ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)200 g
-
ananassap100 g
-
donkerbruine suiker80 g
Montage
-
ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
233.4 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
84.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bevroren Passie
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Eiersalade met curry
1u. 30min
Amandelcake
50min
Dadel curry dip
5min
Express Aardbeien Dessert
5min