Apparaten en Accessoires
Chocoladetaart met Pistache
Voorbereiding 35min
Totaal 4u. 45min
8 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
pecannoten300 g
-
cacaopoeder50 g
-
ahornsiroop50 g
-
pistachepasta200 g
-
pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes160 g
-
melk80 g
-
eierdooiers5
-
suiker50 g
-
eiwitten5
-
zout½ theelepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 porties
Natrium
1696.1 mg
Eiwitten
99 g
Calorieën
20690.6 kJ /
4945.2 kcal
Vetten
387.7 g
Vezels
66.6 g
Verzadigd vet
82.8 g
Koolhydraten
325.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pistachio Special Edition
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Scones met frambozenboter
25min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Pistache Crème Brûlée
Geen beoordelingen
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Kokos Dahl
25min