Apparaten en Accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Voorbereiding 10min
Totaal 12u. 20min
8 portie
Ingrediënten
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
282 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1785 kJ /
425 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bevroren Passie
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Hugo spritz
25u. 10min
Kimchi
Geen beoordelingen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Express Aardbeien Dessert
5min