Apparaten en Accessoires
Saumon teriyaki sous-vide
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
de sauce teriyaki75 g
-
de gingembre frais émincé en fine lamelles20 g
-
de graines de sésame, toutes les couleurs40 g
-
filets de saumon frais (env. 150 g chacun)4
-
d'eau environ, à ajuster si besoin1450 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
394 kcal /
1650 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
95 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Je passe en mode chef en un clin d'œil
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
50min
40min
1u. 30min
Geen beoordelingen
1u. 15min
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen