Apparaten en Accessoires
Peperoni-Hummus
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
gegrillte Peperoni, in Öl (290 g)1 Glas
-
Kichererbsen, gekocht abgetropft, (Abtropfgewicht ca. 240 g)1 Dose
-
Zitronenschale, gerieben1 - 2 EL
-
Zitronensaft20 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
-
Salz¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1341 kJ /
321 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
35 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenfreier Mandelkuchen
50min
Pico de Gallo
5min
Thai Erdnuss-Sauce
15min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Mediterraner Pastasalat
40min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Cremiger Feta Dip
5min
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20min
Spaghetti Haselnuss-Bolognese
30min
Erbsli Kartoffelstock
50min
Frittata aus dem Egg poacher
35min