Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
-
700
g Rispentomaten, halbiert
of 700 g Pelati-Tomaten - 70 g Tomatenpüree
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 150 g Wasser
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 40 g Buchweizen
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 4 Basilikumblätter
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1210.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45min
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Ofenlachs mit Kräuter-Pesto
50 min
Linsendal mit Spinat
35 Min
Fenchelsalat mit Parmesan
10min
Gemüse-Korma
55min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Kerala Fisch Curry
30min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Linsen-Tomateneintopf
1h 30min
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40min