Apparaten en Accessoires
Gevouwen kruidenbrood
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
20 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
780.1 kJ /
186.5 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
25.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Verfrissende Melkdrank
5min
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Limoncello-Taart
2u. 30min
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Groentesticks
Geen beoordelingen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min