Apparaten en Accessoires
Gevouwen kruidenbrood
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
20 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
780.1 kJ /
186.5 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
25.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Pindakaas Crackers
35min
Prime Board
Geen beoordelingen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Butter Chicken
1u.
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min