Apparaten en Accessoires
Geode cake
Voorbereiding 1u. 30min
Totaal 4u.
24 portie
Ingrediënten
Snoepkristallen
-
suiker500 g
-
glucose2 el
-
voedingskleurstof paars4 punten van een mes
-
water2140 g
-
azijn2 scheutje
Taarten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, in stukken, plus extra voor het invetten400 gram
-
suiker550 g
-
zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 el
-
eieren6
-
cacaopoeder, ongezoet75 g
-
bakpoeder1 el
-
patisserie bloem350 g
-
mascarpone450 g
-
room, 35% vet450 g
Crème vullen
-
mango, rijp in stukken gesneden (2 cm)500 g
-
chocoladedruppel2 eetlepels
Decoratie
-
fondant (suikerpasta) wit750 - 1000 g
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
voedingskleurstof goud2 - 3 punt van een mes
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
76.2 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
2799 kJ /
669 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
93.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen