Apparaten en Accessoires
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1082.2 mg
Eiwitten
23.9 g
Calorieën
997.9 kJ /
238.5 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
22.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Spiralize
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Mojito
5 Min
Poached Eggs
15 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Peeler Sweet Potato Casserole
1 Std. 20 Min
Rye bread rolls
12 Std.
Breakfast burritos
45 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Banana and raspberry soft serve
5 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min