Apparaten en Accessoires
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portion
Ingrediënten
-
pumpkins peeled, cut in pieces that fit through feeder tube700 g
-
walnuts30 g
-
fennel bulbs cut in quarters250 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
water150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
salami thinly sliced300 g
-
Gorgonzola, dolce (soft texture) (see tips)150 g
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1334.8 mg
Eiwitten
24.9 g
Calorieën
2370 kJ /
566.5 kcal
Vetten
43 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
23.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spiralize Your Life
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Frozen coconut Margarita
6 Std. 5 Min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 Std.
Pistachio Filled Eid Cookies
45 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Spiralized tortilla
Keine Bewertungen
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min