Pasta risottata con calabaza, scarmoza y pecorino

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porciones

Ingrediënten

  • 70 g de scamorza ahumado cortado en trozos (2 cm)
  • 70 g de queso pecorino cortado en trozos (2 cm)
  • 80 g de cebolla por la mitad
  • 60 g de apio cortado en trozos
  • 60 g de zanahoria cortado en trozos
  • 40 g de aceite vegetal
  • 270 g calabaza kuri roja cortado en trozos (3 cm)
  • 1000 g agua
  • 2 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • 1 cdita canela en polvo
  • 1 cdita pimienta blanca molida
  • 300 g de pasta tipo Tagliatelle, Spaghetti o Linguine

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porciones

Natrium 1662.4 mg
Eiwitten 80.8 g
Calorieën 8947.1 kJ / 2138.4 kcal
Vetten 81.2 g
Vezels 19.8 g
Verzadigd vet 29.5 g
Koolhydraten 275.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...