Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 500 g de agua
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de cebolla de verdeo
- 90 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 1067.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón y verduras al vapor con arroz amarillo y pasas
40 Min
Tarta de pera y almendra
25min
Galletas de mantequilla y jarabe de maple
1h 30min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 30 Min
Ensalada de cuscús con dátiles y almendras
15 Min
Papas y aceitunas negras
Brak ocen
Postre helado de avellana y chocolate
8 Std.
Bizcocho de avellana
40 Min
Ruibarbo al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Tarta de limón
2h
Corona de chocolates
1h 30min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min