Apparaten en Accessoires
Orange Curry Dressing
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
walnut oil or other nut oil7 oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 4.5 oz juice)1 - 2
-
shallots1 oz
-
hot mustard to taste½ - 1 oz
-
curry powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
350.5 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
1975 kJ /
472 kcal
Vetten
49.9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
7.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Curry Ketchup
30min
Mayonnaise
5min
Vanilla Sugar
72u.
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Lemon Curd
20min
Roasted Red Pepper Aioli
20min
Thai Curry Noodles
25min
Yogurt Dressing
5min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min