Gnocchi delle Valli
TM5 TM6

Gnocchi delle Valli

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Gnocchi

  • 120 g di formaggio Toma piemontese a pezzi
  • 80 g di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
  • 800 g di acqua
  • 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 350 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 1 uovo
  • 2 - 3 pizzichi di sale

Fonduta ai formaggi

  • 50 g di burro
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (optioneel)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3962.3 kJ / 947 kcal
Eiwitten
27.8 g
Koolhydraten
104.5 g
Vetten
46.9 g
Verzadigd vet
28.4 g
Vezels
6.8 g
Natrium
484.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten