Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 120 g di formaggio Toma piemontese a pezzi
- 80 g di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
- 800 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 2 - 3 pizzichi di sale
Fonduta ai formaggi
- 50 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3962.3 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 104.5 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 484.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Uramaki di salmone
2h 30min
Fajitas con pollo e funghi
1h
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1h 40min
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2h 40min
Purè di patate (TM6)
1h
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45min
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5u.
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min