Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de courge butternut, pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 200 g de lentilles, sèches, noires, (beluga, cuisson 20 minutes)
- 30 g de purée d'amande blanche (clair)
- 20 g de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de curry en poudre (doux)
- 1 ½ c. à café de sel
- 750 g d'eau
-
4
brins de coriandre, fraîche, feuilles
arrachées et grossièrement hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1503.4 kJ / 359.3 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35 Min
Soupes de nouilles au tofu fumé, aux épinards et champignons
35 Min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Feuilleté au chou rouge
1 Std. 25 Min
Curry de courge
30 Min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Potée de riz à la courge
50 Min
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40 Min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.