Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de courge butternut, pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 200 g de lentilles, sèches, noires, (beluga, cuisson 20 minutes)
- 30 g de purée d'amande blanche (clair)
- 20 g de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de curry en poudre (doux)
- 1 ½ c. à café de sel
- 750 g d'eau
-
4
brins de coriandre, fraîche, feuilles
arrachées et grossièrement hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1503.4 kJ / 359.3 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilleté au chou rouge
1 Std. 25 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Lasagne verdi
1h 15min
Poulet au piment et au citron vert avec riz de chou-fleur
Geen beoordelingen
Gemista (2 portions)
2h
Flammekueche avec courge, pommes et fines herbes
1h 30min
Focaccia au romarin
2h 30min
Curry de courge
30min
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35min