Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 601.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 min
Couscous à l'agneau et semoule complète
1h 35 min
Mie goreng 🌶️🌶️
30 min
Curry rouge de crevettes 🌶️🌶️🌶️
50 min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1h 5min
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
30 min
Couscous tfaya au poulet
2 Std.
Pot-au-feu à la portugaise (cozido)
1h 35 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Curry de crevettes et riz basmati
30 min
Chorba freekeh
1 godz.
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 godz.