Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 601.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Salade grecque avec poulet à la vapeur
1h 10min
Maguro sando au thon
Geen beoordelingen
Spaghetti frais aux fruits de mer
1 godz. 35 min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Riz frit aux légumes, omelette et crevettes
50min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1h 5min
Minipains façon bretzel
2h
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min